Liga 1

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // NOTE GSP Cine a primit cea mai mare notă aseară + 2 jucători antrenați de Victor Pițurcă, cei mai slabi de pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 October 2019

CFR Cluj a învins Craiova, scor 2-0 (L. Traore '70, Omrani '78), în cel mai important meci al rundei cu numărul 13 din Liga 1.

Campioana României a rezolvat meciul în ultimele 20 de minute și și-a consolidat primul loc în Liga 1, cu 27 de puncte, în timp ce Craiova ocupă locul 3, oltenii având 23 de puncte după 13 etape.

Așa cum era de așteptat, cei mai buni oameni de pe teren provin din echipa antrenată de Dan Petrescu: Boli, Hoban, Culio, Păun, Traore și Omrani, care au fost notați cu 7 în Gazeta Sporturilor.

De partea cealaltă, formația lui Victor Pițurcă a dat aseară cei mai slabi doi jucători: Fortes și Acka, ambii cu nota 4.

NOTE GSP

9 anitrecuseră de când Traore nu mai marcase în Liga 1. În 2010, ivorianul înscrisese împotriva Craiovei antrenate tot de Pițurcă

Lacina Traore după victoria împotriva Craiovei: „ Este un campionat puternic, cu mulți jucători buni”

12 goluria marcat Omrani în acest sezon, în cele 20 de partide în care a fost folosit

0 șuturipe poartă a avut Craiova aseară, în timp ce clujenii au tras de 4 ori pe poarta oltenilor. Posesia a fost clar de partea gazdelor, 65%

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // FOTO + VIDEO CFR cu proza, Craiova cu poezia » Cronică de Cristi Geambașu: Cacealma sau CFR e prea bună?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.