Campionate

Luciano Moggi: „Massimiliano Allegri va aduce titlul pentru Manchester United în următoarele două sezoane”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 octombrie 2019

Luciano Moggi, fostul director sportiv al lui Juventus, opinează că Massimiliano Allegri (52 de ani) e antrenorul ideal pentru Manchester United. 

„Allegri e cea mai bună variantă posibilă pentru United. Cu tot respectul pentru Moyes sau Solskjaer, Max e mai bun decât amândoi.  

El va aduce din nou trofee la United și o va face să concureze de la egal la egal cu Juventus, Real Madrid, Barcelona și Liverpool. Sunt sigur că în maximum doi ani, cu el pe bancă, United va câștiga titlul în Premier League”, a declarat Moggi, conform The Sun.

Allegri e disponibil

Massimiliano Allegri și-a început cariera de antrenor la Aglianese. Le-a pregătit apoi pe SPAL, Grosseto, Sassuolo, Cagliari, AC Milan și Juventus.


Cu Milan a câștigat un tilu și o Supercupă a Italiei, în timp ce cu Juventus are în palmares 5 campionate, 4 Cupe, 2 Supercupe și două finale de Liga Campionilor. În acest moment este liber de contract.

Vezi și:

FC BARCELONA // El e pregătit să devină antrenorul catalanilor: „Are o clauză în contract. Dacă îl vor, poate pleca oricând”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.