Liga 1

CLINCENI - VIITORUL 0-0 // Gheorghe Hagi, dezlănțuit din nou: „L-ați jignit pe Contra! Nu vreți să ne calificăm?! E presiune prea mare pe națională!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 October 2019

Gheorghe Hagi (54 de ani) s-a enervat la conferința de presă de la finalul meciului cu Academica Clinceni (0-0) și a sărit în apărarea selecționerului Cosmin Contra (43 de ani).   

Fostul „decar” al echipei naționale a criticat modul în care presa și oamenii de fotbal l-au tratat pe Cosmin Contra în ultimul timp, considerând că nimeni nu îi mai acordă nicio șansă selecționerului în ceea ce privește calificarea la EURO 2020. Acest „pesimism” l-a enervat pe Gică Hagi, care a explodat la conferința de presă.

„M-am săturat să văd la televizor că nu putem. M-am săturat! Nu accept lucrul acesta, că noi românii nu mai putem. De ce să nu mai putem? Nu vrem, asta e concluzia! Ce am văzut în aceste zece zile cât am stat la televizor şi m-am uitat ce s-a petrecut... mi se pare că nu vrem să ne calificăm. Dacă am vrea, am susţine echipa naţională ca lumea. 

Atâta negativitate cât am văzut în aceste zece zile... E incredibil. Să ataci o persoană care e selecţionerul României când el joacă meciuri decisive. El e al României! Al României! L-aţi jignit! Cum a zis Chivu, dacă şi pe Hagi l-aţi jignit, ce mai contează ceilalţi? Ce mai contăm noi? Dacă şi aici s-a ajuns, domnilor?”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă.  

„Regele” a făcut referire și la incidentul cu George Pușcaș (23 de ani), când selecționerul și-a înjurat atacantul care a ratat un penalty în meciul cu Norvegia (1-1).  

„Eu cred că acest lucru la care s-a ajuns cu Cosmin şi cu Puşcaş e din cauza la tot ce s-a făcut în acele zece zile. Aţi creat o presiune pe echipa naţională incredibilă. Nu contează în ce minut câştigi meciul, conta că a fost 3-0. Să nu credeţi că e uşor să câştigi în Feroe. Cine crede, vă rog frumos, cine a zis asta să intre pe teren. Vă rog, intraţi şi jucaţi cu ei, să vedeţi dacă îi bateţi. Intraţi pe teren, că e uşor să vorbiţi. Aţi încercat să o puneţi pe mine, că eu am zis de interese. Credeţi că nu există interese? Ce, voi nu aveţi interesele voastre?  Ce, între mine şi nevastă-mea nu există interese? Există, dar e interes comun”, a mai spus Gheorghe Hagi. 

„Nu am zis că plec. Nu mai băgaţi titlul acela, «Hagi pleacă! Gata, lasă Viitorul». Vreţi să scăpaţi de mine? Nu vă mai sunt drag? O să rămân, o să fac. O să pedalez în continuare” - Gheorghe Hagi

VEZI ȘI: 

SEPSI - ASTRA 2-3 // Denis Alibec s-a enervat, Bogdan Andone îl cocoloșește: „Ne va ajuta cu Suedia și Spania”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.