Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2 // Două decizii CONTRA-FCSB pe durata primei reprize: ce reclamă roș-albaștrii + ce a spus Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 octombrie 2019

FCSB, echipă care a reclamat vehement arbitrajele în acest sezon, a avut noi motive de nemulțumire după prima repriză a partidei cu Chindia Târgoviște. Roș-albaștrii au fost dezavantajați în două rânduri de către arbitrul Ionuț Coza. Meciul s-a terminat 2-1. 

Golul Chindiei, plecat după un henț evident! Echipa lui Vintilă a protestat în zadar

Chindia Târgoviște a deschis scorul în partida cu FCSB în minutul 13, prin Daniel Florea, însă faza ce a precedat reușita dâmbovițenilor e una controversată. 

Golul lui Florea a pornit de la o fază din flancul drept al atacului echipei lui Viorel Moldovan. Dumiter a recuperat o minge dintre Iulian Cristea, Planic și Panțâru, însă fotbalistul gazdelor s-a folosit clar de mână. 

Cei trei fotbaliști ai FCSB-ului s-au oprit preț de două-trei secunde, timp în care Dumiter a avut timp să-și pregătească centrarea pentru Neguț, care a oferit centrarea din care Florea l-a învins pe Andrei Vlad.

Penalty neacordat, înainte de golul lui Moutinho

FCSB a egalat în minutul 30, prin Moutinho, care a înscris în urma unui șut deviat de Mihai Leca. Totuși, arbitrul a privat echipa lui Vintilă de un penalty cu trei minute înainte de gol, când portarul Aioani l-a doborât în careu pe Iulian Cristea. Reluările au susprins contactul evident dintre ce doi: portarul a ieșit, nu a atins mingea și l-a doborât pe Cristea. Și de această dată, „centralul” a lăsat eronat jocul să continue.

Verictul lui Porumboiu, la GSP Live

”Jocul ar fi trebuit să fie oprit la prima fază, cea cu hențul. Ieșirea portarului la cea de-a doua fază e haotică. Faza trebuie privită ca pe un fault, deci trebuia lovitură de la 11 metri”, a spus Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

Urmărește AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.