Liga 1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2 // VIDEO Cornel Dinu la GSP Live: „Ce a făcut Chindia e asemănător cu asediul Imperiului Otoman asupra Târgoviștei”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 octombrie 2019

Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat în stilu-i caracteristic, la GSP Live, deznodământul meciului Chindia - FCSB 1-2.

„Cred că atitudinea de a accepta dominarea FCSB-ului, etalată de Chindia, e asemănătoare cu asediului Imperiului Otoman asupra Târgoviștei, în 1462, în vremea lui Țepeș Vodă.

N-a fost nevoie de prea multe situații pentru a se ajunge la acest scor. FCSB a fost superioară, dar cei de la Târgoviște puteau îndrăzni mai mult. Reacția lui Moldovan n-a fost cea mai bună: Neciu și Liviu Mihaiu, doi jucători care au confirmat, au intrat abia în repriza a doua. 

Lucrurile par mult mai clare la FCSB din punct de vedere al așezării în teren și al sarcinilor de joc pe care Vintilă le trasează. FCSB e o echipă mai realistă și are posibilități mai mari de a câștiga și a face partide bune decât a făcut-o până acum”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la GSP Live.  

Vezi AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB 1-2!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.