Nationala

Tătărușanu îi dă frisoane lui Neymar! Brazilianul nu poate să și-l scoată din cap: „Scotea toate mingile”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 octombrie 2019

Neymar nu poate uita meciul de retragere al lui Ronaldo, din vara anului 2011, când naționala Braziliei întâlnea reprezentativa României într-un meci amical. „Tricolorii” aveau să piardă, 0-1, dar Tătărușanu a fost remarcat de Neymar, care nu l-a uitat, deși au trecut mai bine de 8 ani de la acel moment.

Într-un interviu acordat celor de la Otro, Neymar susține că el și colegii săi brazilieni au fost exasperați de paradele lui Ciprian Tătărușanu, pentru că nu au reușit să-l ajute pe „Il Fenomeno” să înscrie la ultimul său meci pentru Selecao.

„Ţin minte că acea săptămână a fost una foarte specială pentru mine, pentru că te-ai antrenat cu noi, ai stat la hotelul nostru, încercam mereu să mă uit la tine.  

Când ai intrat pe teren, am făcut tot ce am putut pentru a te ajuta să marchezi un gol, ne spuneam cu toţii: «Trebuie să înscrie. Te rog, doamne!» Uită-te la portar. Le-a scos pe toate! A scos toate mingile!”, i-a spus Neymar lui Ronaldo, în timpul imaginilor care rulau de la acel meci. 

Echipele de start

Brazilia: Victor - Maicon, Lucio (Luizao '71), David Luis, Andre Santos - Elias, Sandro (Lucas '60), Fred (Ronaldo '30, Nilmar '45) - Robinho (Lucas da Silva '66), Neymar (Thiago Neves '77), Fabio
Antrenor: Mano Menezes

România: Tătăruşanu (Pantilimon '67) - Râpă, Papp, Gardoş, Latovlevici - Torje, Bourceanu (Giurgiu '66), Mureşan (Alexa '80), Sânmărtean (Alexe '53) - Surdu (Tănase '45), Marica (Zicu '73)
Antrenor: Ştefan Iovan

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Marin Barbu critică modul în care sunt făcute selecțiile la loturile naționale + De ce se întorc mai slabi fotbaliștii români din străinătate

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.