Altele

VIDEO Daniel Ghiță învins categoric de un rus în primul meci de la Campionatele Mondiale de Wushu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 octombrie 2019

Luptătorul Daniel Ghiță a participat la Campionatele Mondiale de Wushu de la Shanghai, însă a pierdut categoric în „sferturi” împotriva rusului Rizvan Kuniev, la categoria +90 kg. 

În vârstă de 38 de ani, românul a început competiția din „sferturi” și a terminat meciul chiar înainte de finalul rundei a doua, când arbitrul l-a declarat învingător pe rus, care câștigase și prima rundă.

VIDEO cu lupta dintre cei doi, de la 3:08:22

România va mai fi reprezentată la această competiție de: Ana Maria Pal (-52 kg), Petrișor Dumbravă (-70 kg), Sergiu Breb (-85 kg). Taolu: Dan Mihai Rădulescu (Changquan, Jianshu).

De menționat că Daniel Ghiță nu și-a mai anunțat urmăritorii de pe Facebook că urmează să participe la o competiție internațională, așa cum a făcut până acum la celelalte turnee la care a luat parte. Mai mult, ultima sa postare datează din 16 octombrie și e una de natură politică.

În altă ordine de idei, Daniel Ghiță încă este într-un conflict cu Cătălin Moroșanu, pe care l-a provocat în mai multe rânduri pentru o luptă. Până la această oră nu s-a stabilit dacă meciul dintre cei doi va avea vreodată loc. (Detalii AICI)

Vezi și:

Conor McGregor, gest caritabil! Cel mai dur luptător din MMA a impresionat printr-un gest neașteptat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.