Liga 1

POLI IAȘI - BOTOȘANI 0-3 // VIDEO Marius Croitoru nu și-a menajat adversarii! Atac la fanii ieșeni: „E inadmisibil, e o rușine mare!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 octombrie 2019

FC Botoșani a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 3-0. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul oaspeților de astăzi, a criticat atitudinea fanilor ieșeni. 

Derby-ul Moldovei a avut-o ca gazdă pe Poli, dar s-a disputat pe terenul din Botoșani, fiindcă la Iași se pune gazon nou. Fanii ieșeni i-au provocat pe botoșăneni în prima repriză și au fost scoți din stadion de jandarmi. 

„În fotbalul din România, atitudinea face cea mai mare diferență. Când joci în cupele europene contează și valoarea, aici atitudine e cea mai importantă. A fost bucurie mare în vestiarul oaspeților. 

Din păcate astăzi, încă o dată, s-a dovedit că mai avem foarte mult să ne educăm. E inadmisibl să vii în tribunele unui oraș care te primește ca acasă și să faci asta. E o rușine mare pe obrazul cetățenilor din Iași, ca să nu spun altceva. E o lipsă mare de respect. Sunt în tribune mame, copii, nu ai voie să faci așa ceva. Degeaba ne dăm educați, că suferim mult din acest punct de vedere”, a declarat Croitoru la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 0-3 // VIDEO + FOTO Marius Croitoru, lecție de fotbal pentru Mihai Teja! Cum arată clasamentul la finalul turului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.