Liga 1

Gabi Tamaș, pârât de impresar: „Ne-am făcut pilaf la mare” + Reacția fundașului după o vară agitată: „M-a durut un pic ficatul, dar îi măcelăresc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 October 2019

Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamaș (35 de ani, fundaș la Astra), a dezvăluit un o poveste neștiută despre perioada în care fotbalistul juca pentru West Bromwich Albion (2010-2013) și antrenor era Roberto Di Matteo (49 de ani). 

„Gabi, și la 38 de ani, este unul dintre cei mai buni fundași centrali. Are un fizic extraordinar, se recuperează repede. Să vă povestesc ceva. Eram în vacanța de vară, după ce abia promovase cu West Brom. Era fericit, pentru că cei din conducere l-au confirmat și l-au transferat definitiv. Di Matteo era antrenor. 

Ne-am făcut pilaf la mare. Bucurie mare pentru promovare în Premier League, contract nou, am fost morți tot timpul. Eu i-am spus «oprește-te, mă, că trebuie să te duci la antrenament», dar mi-a replicat: «e vacanță, nu mai îmi pui tu condiții». Atunci am spus: ai fost cuminte în campionat, te las acum să faci ce vrei”, a povestit Manea la TV Digi Sport. 

„M-a durut un pic ficatul”

Oficialul Rapidului a vorbit și despre ce s-a întâmplat când jucătorul său a ajuns la antrenamentele lui Di Matteo. 

„În fine, a trecut vacanța, Gabi s-a întors la antrenament și primesc mesaj de la Di Matteo. «Dom’ne, se vede dom’ne că Gabi s-a pregătit în vacanță». Am crezut că mă ia la mișto. I-am spus și eu: «daaa, s-a pregătit foarte bine». Mi-a zis «dom’ne, e primul la toate antrenamentele!». Nu mi-a venit să cred. 

I-am dat mesaj imediat lui Gabi și mi-a răspuns: «M-a durut un pic ficatul, dar îi măcelăresc pe toți, sunt primul, cu două ture înainte»”, a adăugat Manea.

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Dezvăluirea căpitanului de la Sevilla, Ștefan Iovan: „Prima dată am iubit clubul Dinamo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.