Publicitate

La doar 12 ani, este cel mai bun jucător de fotbal din lume !

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 octombrie 2019

Denis Crișan, legitimat la Academia de Fotbal U Cluj Luceafărul a fost desemnat cel mai bun jucător de fotbal din lume, în cadrul Campionatului Mondial al Copiilor, Danone Nations Cup, care s-a desfășurat în perioada 9-12 octombrie (a.c) la  Barcelona.

Danone Nations Cup, cel mai important campionat de fotbal pentru copii, la nivel mondial, s-a desfășurat anul acesta la Barcelona. La campionat au participat cele mai bune  echipe de fotbal de copii din lume, iar România a fost reprezentată de Academia U Cluj Luceafărul , la categoria 12 ani.

Trofeul pentru cel mai bun jucător din lume , în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal al Copiilor, i-a fost înmânat jucătorului Denis Crișan,  de către marea legendă a Barcelonei, Carles Puyol.

Acest trofeu este echivalentul unui balon de aur la fotbaliștii profesioniști și vine ca o confirmare a talentului incredibil al acestui tânăr jucător, care poartă numărul 10.

Grupa 2007, pregătită de Ovidiu Sărmăşan, a încheiat turneul final de la Barcelona  pe locul 5, după un parcurs de excepție.

Denis Crișan a  intrat în vizorul marilor antrenori și impresari din lumea fotbalului , la nivel mondial, având nenumărate reușite excepționale, fiind desemnat de nenumărate ori golgheterul turneelor, și cel mai bun jucător, atât la nivel național, cât și internațional. Tânărul jucător s-a evidențiat printr-o tehnică excepțională de joc, strategie, perseverență și evoluție.

“Fotbalul este pentru mine mai mult decât un joc, este un stil de viață și fiecare joc reprezintă o provocare în care să fiu mai bun. Pentru performanta reusita, vreau sa multumesc domnului Marcel Raducanu (Dormund), care ma antreneaza individual, si antrenorului meu de club, Ovidiu Sarmasan.

Eu vreau , și știu că voi juca  la un club mare din Europa,  alături de cei mai buni jucători din lume, și chiar dacă am doar 12 ani, muncesc din greu să fiu tot mai bun, să îmi perfecționez tehnica de joc și să ajung cel mai bun jucător din lume și când voi fi mare”,  a declarat Denis Crișan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.