Liga 4

FOTO Bătăie generală provocată de Silviu Bălace la un meci din Liga 5! A sărit gardul și a lovit un suporter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 October 2019

Meciul din Liga a 5-a din județul Timiș dintre Galaxy Electrometal și Progresul Gătaia s-a terminat în minutul 82 după o bătaie generală. Printre protagoniști s-a numărat și Silviu Bălace, fost jucător la Dinamo, Poli Timișoara și FC Vaslui. 

În minutul 82 al partidei jucate în spatele stadionului „Dan Păltinișanu”, când oaspeții conduceau cu 3-1, partida a fost întreruptă după un scandal uriaș între jucători și suporteri. 

Silviu Bălace, 40 de ani, fost campion cu Dinamo și actual antrenor-jucător la Galaxy Electrometal, ar fi părăsit gazonul, ar fi sărit gardul despărțitor și s-a dus către un spectator, pe care l-ar fi lovit, anunță sporttim.ro.  

Alți trei jucători de la Galaxy au repetat gestul lui Bălace, iar totul a degeranat într-o bătaie generală, fiind nevoie de intervenția Poliției, dar și a Ambulanței. 


FOTO: sporttim.ro


„Îi vom audia pe toți, se vor depune și probe. Există filmări. Vom audia atât observatorii, cât și brigada de arbitri. Cu siguranță vor fi suspendări. Va dura ceva, dar vom publica apoi deciziile pe site-ul AJF-ului”, a declarat președintele Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, Eugen Iercu, pentru expressdebanat.ro. 

Silviu Bălace a jucat ca fundaș stânga la Craiova, Rocar, Poli Timișoara, Dinamo, Vaslui și Turnu Severin, retrându-se de la Poli, în 2015. Are un titlu în palmares, cu Dinamo, în 2006-2007. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.