Liga 2

EXCLUSIV Marius Baciu e noul antrenor al lui Turris Turnu Măgurele

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 23 October 2019

Marius Baciu (44 de ani) s-a înțeles cu Turris Turnu Măgurele, iar în orele următoare va fi anunțat oficial noul antrenor al echipei de pe locul 2 din eșalonul secund. Jucătorii au fost deja înștiințați că vor avea un nou antrenor.

Tehnicianul îl înlocuiește la cârma teleormănenilor pe Florin Bratu (39 de ani), care n-a rezistat decât 18 zile pe banca echipei din Turnu Măgurele. A preluat echipa de pe locul 1 și și-a dat demisia după 4 meciuri în care a înregistrat două înfrângeri, o victorie și un egal, echipa coborând pe locul secund. (Detalii AICI)

De partea cealaltă, Marius Baciu s-a despărțit de Daco-Getica, echipă care a decis să se retragă din campionatul Ligii 2. De altfel, în ultima săptămână echipa din Colentina a reziliat contractele a 12 jucători. 

Marius Baciu


VEZI AICI CLASAMENTUL DIN LIGA 2 

Daco-Getica e pe locul 19, cu doar 6 puncte, fiind urmată de Sportul Snagov la o lungime în spate. Cele două echipe ar trebui să aibă meci direct pe 26 octombrie.

Marius Baciu a mai antrenat de-a lungul carierei echipe precum Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Șimleu Silvaniei, Poli Iași, SC Bacău, Academica Argeș, Concordia Chiajna și Voința Turnu Măgurele.

Vezi și:

Clasamentul din Liga 2, la un pas să fie dat peste cap! Daco-Getica se retrage din campionat: „Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta” + Reacția antrenorului Marius Baciu

EXCLUSIV Florin Bratu a plecat după 18 zile de la Turris! Mesaj dur pentru jucători: „Stilul meu nu putea fi interpretat de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.