Europa League

RENNES - CFR CLUJ // Dan Petrescu are probleme de lot: „Peteleu e accidentat, iar Omrani are și el ceva probleme”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 octombrie 2019

Dan Petrescu a anunțat înaintea meciului de joi dintre Rennes și CFR Cluj, din grupele Europa League, de la ora 22:00, că Peteleu va lipsi, iar Omrani e incert. 

  • Rennes - CFR Cluj se joacă joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport 

„Peteleu e accidentat, iar Omrani are și el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult”, a spus Dan Petrescu, potrivit TV Digi Sport. 

„M-aș mulțumi cu un punct”

„Bursucul” recunoaște că s-ar mulțumi și cu un egal: „Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăișuri, nu știu cum va reacționa echipa lor mâine. 

Am spus că m-aș mulțumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat și în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie”. 

„Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm" 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și:

CFR CLUJ // FOTO Latura mai puțin văzută a lui Giedrius Arlauskis, portarul CFR-ului » Chef de sushi, pescar, vânător și golfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.