Liga Campionilor

BENFICA - LYON 2-1 // Veste rea pentru Ciprian Tătărușanu: nu va juca nici după gafa lui Lopes » „Se gândește să plece în ianuarie de la Lyon”

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 24 octombrie 2019

Lyon a pierdut meciul cu Benfica, scor 1-2 în grupele Ligii Campionilor, iar Ciprian Tătărușanu (33 de ani) încă nu a debutat oficial pentru francezi.  

Rudi Garcia, antrenorul lui OL, afirmă că „am încredere totală în Lopes”, chiar și după ce acesta a provocat eșecul echipei sale.  

Ciprian Tătărușanu nu a acceptat de la început decizia antrenorului Sylvinho, ca Anthony Lopes să fie titular de drept la OL. „Nimeni nu mi-a spus că voi fi portarul numărul 2. Dacă mi s-ar fi zis, n-aș mai fi venit la Lyon”.  

Nu i se va da nicio șansă 

A așteptat totuși. Spera să aibă șansa lui dacă Lopes se accidentează sau greșește grav. Dar nu se va întâmpla. Căpitanul și cel mai bun jucător al naționalei, care nu a debutat încă oficial la echipa de club, va rămâne pe bancă în campionat și Champions League. Deși goalkeeperul crescut la club de mic copil tocmai a gafat în Ligă. O eroare care a provocat înfrângerea de la Lisabona. În minutul 86, a pasat cu mâna direct la adversar. Și Pizzi a trimis mingea în plasă de la 35 de metri. 

„N-am cum să mă supăr pe Antho” 

Noul antrenor, Rudi Garcia, îl sprijină pe Lopes. „Vreau să-l liniștesc, sunt alături de el. Toți putem greși. Nu-i voi reproșa nimic lui Antho, n-am cum să mă supăr pe el”, a declarat tehnicianul la zona mixtă. 

„Aș spune chiar că el a fost victima faptului că a vrut să joace acea minge repede pentru a înscrie noi golul doi. E ceva pozitiv în intenția lui. Avea o dorință atât de mare de a câștiga meciul încât s-a precipitat puțin. Am încredere totală în el. Ne va ajuta să adunăm o mulțime de puncte, cum o face în fiecare sezon”, a continuat acesta.  

„Românul nu poate fi mulțumit” 

Potrivit L'Équipe, se profilează plecarea lui Tătărușanu chiar în ianuarie.  

„Internaționalul român nu poate fi mulțumit cu această situație și s-ar gândi la o despărțire chiar în această iarnă. Mai ales dacă selecționata lui se califică la Euro. Deși condițiile financiare confortabile ar putea fi o frână”, a aflat jurnalul francez. 

12 goluria primit Lopes în 13 meciuri jucate la OL în acest sezon

1,2 milioane de euroeste salariul anual net al lui Tătărușanu la Lyon

VEZI ȘI:

SLAVIA - BARCELONA 1-2 // Nicolae Stanciu, notă mai mare ca Messi + Reacția românului: „E cel mai bun din istorie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.