Liga 1

VIDEO // Bogdan Vintilă explică situația lui Planic la FCSB + De ce nu evoluează Cristi Manea: „Eu asta i-am zis patronului”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 October 2019

Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani) a vorbit despre situația fundașului central Bogdan Planic, cel care va intra în ultimele 6 luni de contract începând cu luna ianuarie și ar putea negocia cu orice echipă.

„Planic e jucătorul FCSB-ului, se antrenează ireproșabil și sunt foarte mulțumit de el. E un jucător profesionist care-și vede de treabă. Patronul n-a ajuns la echipă până acum. 

Ar ajuta jucătorii (n.r. venirea lui Becali la baza din Berceni), pentru că dacă dai 100% ai posibilitatea să primești o mărire de salariu”, a declarat Bogdan Vintilă.

„Manea nu are ritm de joc”

Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit și despre fundașul dreapta Cristi Manea, care a bifat doar două meciuri ca titular la FCSB, deși în sezonul trecut era o piesă importantă la CFR Cluj și în naționala României.

„Eu n-am spus că Manea nu e pregătit 100% fizic. Eu i-am zis patronului că nu are ritm pentru a juca 90 de minute, e diferit. El trebuie să se antreneze. Eu am un lot atât de bun încât oricine intră să joace o poate face foarte bine”, a mai spus Vintilă.

Vezi și:

HERMANNSTADT - FCSB // Iulian Cristea, laude pentru antrenor: „A făcut din noi o echipă de învingători” + Ce spune despre biserica de la Berceni: „Nu știu dacă e benefic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.