Liga 2

VIDEO GSP LIVE Ion Marin, sfaturi pentru redresarea lui Patrick Petre: „Să vorbească mai mult cu tatăl său”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 octombrie 2019

Ion Marin (64 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a fost la GSP Live și l-a sfătuit pe Patrick Petre (22 de ani) să vorbească mai mult cu tatăl său, Florentin, pentru a-și fructifica talentul.

„Probabil Florentin a mai vorbit cu copilul, dar depinde și de copil. Dacă   
ar lua măcar 60% din ce a avut Florentin ar fi extraordinar. Din Patrick   
trebuie să vină salvarea. 

Are 22 de ani, e tânăr. Acum începe să se maturizeze, să înțeleagă anumite lucruri. El trebuie să vorbească mai mult cu tatăl său. Putem avea un jucător foarte bun, dar și antrenorii trebuie să se implice. Un jucător talentat când are o atitudine greșită trebuie să te lupți cu el. Să ai discuții cu el, să-l ții într-un control sever în timpul antrenamentului.  

Adu-l lângă tine, muncește cu el. Eu am avut mulți jucători capricioși, dar n-au scăpat de mine și după aceea mi-au și mulțumit în timp. Nu trebuie să-i îndepărtăm pe acești jucători. Trebuie să căutăm să-i înțelegem”, a declarat Ion Marin.

Reacția lui Ion Marin vine în contextul în care Patrick Petre a fost tras pe linie moartă la Farul de antrenorul Ianis Zicu după ce ar fi fost surprins într-o noapte, înaintea unui meci, într-un bar din Constanța.

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE Ion Marin a analizat prestațiile din Liga Campionilor ale celor 4 jucători români: „E o situație delicată pentru Ianis Hagi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.