Liga 4

EXCLUSIV Ca între legende! Ștefan Iovan îl așteaptă pe Marcel Răducanu la Steaua: „E binevenit” + Cu ce nu e de acord fostul căpitan de la Sevilla

Articol de Alin Grigore  —  joi, 24 octombrie 2019

Ștefan Iovan activează la nivel juvenil al CSA Steaua și a fost foarte încântat când a aflat că Marcel Răducanu vrea să vină la echipa Armatei pentru a construi o academie de fotbal, informație anunțată în exclusivitate de GSP.RO. 

„Îl aștept cu cea mai mare plăcere la club. Dacă foștii mari steliști vin alături de noi, e foarte bine. Chiar mă bucură. Acum aud de la dumneavoastră dorința lui Marcel, e binevenit aici. Cunoaște fotbal, a lucrat la nivelul ăsta în Germania. Vedem după aceea pe ce poziție va fi pus. 

Dar e binevenit. A fost un jucător imens, foarte talentat. Eu l-am prins 6 luni la Steaua. Ne-am cunoscut cât de cât. Vom colabora fără probleme. Important e să urnim lucrurile din loc. Prezența lui ar fi foarte importantă”, a spus Iovan pentru GSP.ro. 

Întrebat despre varianta vehiculată de Marcel Răducanu de a aduce antrenori germani la academie, Iovan n-a fost întocmai de acord: „Nu știu dacă e cazul la noi. Poate la o academie deja funcțională de câțiva ani. Noi mai întâi trebuie să avem calitate la jucători. Trebuie să o luăm de la început, să aducem jucători buni, să-i selectăm. Abia peste 2-3 ani putem face și acest lucru”.

„N-am mai vorbit cu Marcel de prin 2000 când încă mai mergeam cu echipa națională. Atunci ne mai întâlneam. Eu îl am în memorie pe Marcel, nu s-a schimbat prea mult”
Ștefan Iovan

„Vreau să avem continuitate indiferent de comandantul care va veni la Steaua. Bixi a început niște proiecte pe aici, acum e domnul Cîrlan care vreau să vină să ne sprijine, vreau să avem continuitate. Important e ca, atunci când se va construi stadionul, să avem o academie și echipa să promoveze”
Ștefan Iovan

Ștefan Iovan (59 de ani) a jucat pentru Steaua în perioadele 1980-1991 și 1992-1993, bifând peste 300 de meciuri. 

Marcel Răducanu (64 de ani) a evoluat pentru roș-albaștri în perioada 1972-1981 în 229 de partide, reușind 94 de goluri.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lovitură dată de Steaua! Marcel Răducanu vrea să vină la CSA: „Am vorbit cu Talpan. O să vin la București” + Pregătește revoluția în Ghencea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.