Liga Campionilor

GENK - LIVERPOOL 1-4 // VIDEO Jurgen Klopp îl aștepta pe Ianis Hagi pe teren: „Ar fi fost diferit dacă juca el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 octombrie 2019

Liverpool a câștigat la scor meciul cu Genk, 4-1, iar Jurgen Klopp (52 de ani), antrenorul „cormoranilor”, a recunoscut că se aștepta ca Ianis Hagi (21 de ani) să joace titular. 

Antrenorul Felice Mazzu (53 de ani) a apelat la Paul Onuachu (25 de ani), un atacant cu o înălțime de 2.01 metri, care l-a impresionat pe Klopp. 

„Ofensiva lor a fost diferită, cu un jucător foarte înalt. A fost o idee inteligentă. Nu am putut să fim primii la minge mereu. Onuachu s-a folosit mult de fizic și a câștigat multe baloane, dar nu a fost o surpriză. Cred că dacă ar fi jucat Hagi, atunci ar fi fost diferit, dar apărarea ar fi fost aceeași. Nu ne-am așteptat la asta, dar nu a fost cea mai mare surpriză”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă.  

Mijlocașul român a intrat pe teren în minutul 87, în locul lui Ito, iar un minut mai târziu Odey a reușit să înscrie golul de onoare al belgienilor. 

VEZI ȘI:

BENFICA - LYON 2-1 // Veste rea pentru Ciprian Tătărușanu: nu va juca nici după gafa lui Lopes » „Se gândește să plece în ianuarie de la Lyon”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.