Liga 1

Dan Petrescu: „Dacă jucăm așa în următoarele 3 meciuri, facem ZERO puncte! Am înțeles de ce Rennes a bătut PSG” + avertisment pentru Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 octombrie 2019

Dan Petrescu a vorbit după victoria cu 1-0 împotriva lui Rennes. Antrenorul s-a declarat dezamăgit de ce a fost pe teren în repriza secundă, când CFR Cluj a fost dominată de francezii clasați pe locul 12 în Ligue 1, care aveau două cartonașe roșii primite. 

„Repriza a doua a fost foarte slabă, victoria nu știu dacă e meritată. Sunt supărat pe jucători, nu mi-a plăcut ce am văzut. Dacă jucăm așa în următoarele 3 meciuri, facem zero puncte și primim 10 goluri! De la toți cei care au intrat pe teren mă așteptam la mai mult. Nu am fost mulțumit de niciun jucător. În schimb, am înțeles de ce Rennes a bătut PSG de 2 ori în ultimele 3 luni. Au o dorință excelentă de fotbal, sunt extraordinari și mi-ar plăcea și mie să am un public ca al lor”, a explicat Dan Petrescu la microfonul TV Digi Sport. Petrescu era răgușit vizibil după indicațiile date în timpul partidei. 

Întrebat de meciul următor din campionat, de luni, în deplasare cu Poli Iași, Dan Petrescu și-a adus aminte că echipa are probleme mari în ceea ce privește meciurile „afară”: 

„Ați văzut și dumneavoastră că avem probleme mereu când urmează deplasare după deplasare. De aceea, trebuie să am grijă pe cine trimit pe teren cu Iași-ul. Va trebui să schimb, fiindcă nu știu cât or să le mai stea mintea actualilor jucători la acel joc”

CFR Cluj e pe locul secund în grupa E de Europa League, cu o zestre de 6 puncte. Lideri sunt cei de la Celtic Glasgow, care au învins Lazio Roma, 2-1, cu 7 puncte. Lazio e pe 3, cu doar 3 puncte, în timp ce Rennes e ultima cu un punct. 

Citește și:

Scandal după victorie! Mara, ceartă în direct cu Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»” 
 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.