Europa League

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Ciprian Deac, autocritic după victoria din Europa League: „Am fost puțin penibili”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 octombrie 2019

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Rennes, scor 1-0. Ciprian Deac (33 de ani), autorul unicului gol al partidei, a fost nemulțumit de prestația campioanei României din repriza secundă.

CFR Cluj a jucat în superioritate numerică din minutul 5, când portarul Mendy a văzut cartonașul roșu. La prima acțiune a reprizei secunde, Camavinga a fost și el eliminat de la gazde. „Feroviarii” au pierdut și ei un om, pe Susic, în minutul 82.

„O atmosferă frumoasă. A fost un meci greu, pentru că am întâlnit o echipă de calitate, care știe fotbal. Nu suntem mulțumiți de prestația din această seară. Nu avem voie să arătăm așa când adversarii au 2 oameni în minus. Intervine starea de relaxare, dar în momentele astea trebuie să se vadă experiența.

Am fost puțin penibili. Semnam în secunda 1 dacă întreba cineva dacă ne convine egalul. Vă spun sincer! E o echipă greu de bătut pe teren propriu. În retur o să fie altceva, pentru că avem o forță în plus pe teren propriu”, a declarat Ciprian Deac.

CITEȘTE ȘI:

Scandal după victorie! Mara, ceartă în direct cu Grădinescu: „Credeam că ne felicitați” vs. „E ca și cum cineva se duce la prostituate și zice «Mi-am făcut treaba»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.