Liga 1

HERMANNSTADT - FCSB 0-4 // Eugen Neagoe și-a distrus jucătorii: „Mai vin 10 antrenori și degeaba. Își fac poze, îi văd prietenele la TV și gata. E rușinos!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 octombrie 2019

FCSB s-a impus în deplasare cu Hermannstadt, scor 4-0. Eugen Neagoe (52 de ani), antrenorul sibienilor, a fost necruțător cu propriii elevi.

„Am primit goluri pe niște greșeli de juniori. E jenant să te prezinți așa în Liga 1 și să mai ai și pretenții. E rușinos tot ce s-a întâmplat. Sigur, poți pierde un joc, dar nu în maniera asta.  

La maniera în care se prezintă jucătorii, mai vin 10 antrenori și tot așa rămân. N-au mai marcat un gol de 10 etape sau câte au trecut. E rușinos! Pentru mine este rușinos. Îmi treceau foarte multe prin cap în acel moment.

Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă. Vom vedea ce putem scoate. Le-am și spus, ne vom despărți de foarte mulți în iarnă dacă eu rămân aici. Fotbalul e un sport, dar totdeauna câștigă cei puternici. Așa trebuie să fie și în echipa noastră. Nu să ne mulțumim că avem salariu, că facem poze în week-end, că ne văd prietenele și soțiile la televizor. Exact asta le-am spus și lor în cabină. Nu e niciun secret”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

6 meciuri consecutivefără gol marcat are Hermannstadt în Liga 1.Ultimele au venit pe 1 septembrie, în runda cu numărul 8, când au trecut de Chindia cu 2-1

13 meciuri consecutivefără victorie are Eugen Neagoe în Liga 1, pe banca lui Sepsi, Dinamo și Hermannstadt. Nu a mai câştigat un meci în Liga 1 din 17 februarie, când s-a impus cu Sepsi la Mediaş, scor 1-0

VEZI ȘI:

Florinel Coman e coșmarul lui Eugen Neagoe! Performanța fantastică bifată de „perla” lui Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.