Tenis

Horia Tecău s-a calificat în finala turneului de la Basel și a avansat în cursa pentru Turneul Campionilor!

Articol de Luminița Paul  —  Sunday, 27 October 2019

Horia Tecău (34 de ani) și Jean-Julien Rojer (38 de ani, Olanda) s-au calificat ieri în ultimul act al turneului ATP 500 de la Basel, după ce i-au învins pe Ivan Dodig (34 de ani, Croația) și Filip Polasek (34 de ani, Slovacia) cu 6-7 (3), 7-6 (3), 10-5, în o oră și 58 de minute.  

A fost un meci strâns, cu puține șanse de break și doar două convertite de fiecare, dar și cu un supertie-break gestionat excelent de cuplul româno-olandez. Horia și Juls au trecut astfel pe locul 5 în cursa pentru Turneul Campionilor, depășindu-i pe frații Bryan.  

Deocamdată, 4 perechi și-au asigurat prezența la Londra, alte 4 bilete fiind la bătaie. De asemenea, finala de la Basel va fi a patra din acest an pentru Tecău și Rojer, după cele de la Madrid – câștigată, Rotterdam și Washington – pierdute. 

În finala turneului de la Basel, programată duminică, de la ora 13:00, Tecău și Rojer vor înfrunta cuplul american Taylor Harry Fritz (21 de ani) și Reilly Opelka (22 de ani), care a trecut în semifinale de Santiago Gonzalez (36 de ani, Mexic) și Aisam Ul Haq Qureshi (39 de ani, Pakistan), cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră și șase minute de joc.  

VEZI ȘI:

TURNEUL CAMPIOANELOR // liveSCORE de la ora 10:30 » Astăzi au loc primele meciuri de la Shenzen

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.