Tenis

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Simona explică momentul care a schimbat meciul: „M-am concentrat doar pe mine. Nu m-am gândit la rezultat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 October 2019

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a învins-o pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) 3-6, 7-6(6), 6-3, în grupele Turneului Campioanelor.

  • Simona Halep va juca miercuri, cu Elina Svitolina, de la 12:30

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a lăudat prestația avută de Bianca Andreescu și explicat secretul din spatele succesului dramatic. 

„A fost un meci grozav de ambele părți, după părerea mea. Ea a avut rezultate bune anul acesta. Câștigând atâtea turnee, a căpătat multă încredere. Nu o urmărisem live până acum, doar la TV. Nu sunt mare fan al vizionării tenisului în timpul meu liber. Am observat că se deplasează bine, lovește puternic și returnează bine. E o jucătoare de forță!  

Mă așteptam la un meci foarte dur. Sunt mândră că am putut să lupt așa cum am făcut-o pentru în ultima lună m-am antrenat mai puțin din cauza spatelui. Pare însă că încă sunt acolo. A fost o provocare, fiindcă ea e mai tânără cu 10 ani. A fost o bătălie bună și sunt fericită pentru victorie. 

Am crezut înainte de meci că am o șansă, chiar dacă vin după o pauză lungă. Știu că dacă picioarele mele sunt puternice pe teren, pot face orice. În ultimele patru zile m-am simțit excelent aici. Sunt bucuroasă și că s-a întors Darren. Mi-a dat și el un pic de putere în plus.

În setul al doilea, chiar dacă ea conducea, m-am gândit că eu sunt mai puternică mintal. Au fost unele schimburi lungi pe care le-am câștigat. Apoi nu m-am mai gândit la rezultat, m-am concentrat doar pe mine. Aveam în cap ce trebuie să joc contra ei pentru a ieși bine”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de la Shenzen.

„La mingea de meci salvată, am fost agresivă cu reverul în lung de linie, dacă îmi amintesc bine. Nu m-am gândit că pot pierde meciul”
 Simona Halep

Cum arată grupele 

CLASAMENT GRUPA ROȘIE 

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Ashleigh Barty12-11
2. Naomi Osaka12-11
3. Belinda Bencic11-20
4. Petra Kvitova11-20

 

 CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina12-01
2. Simona Halep12-11
3. Bianca Andreescu11-20
4. Karolina Pliskova10-20

 

Vezi și:

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Reacția Nadiei Comăneci după meci: „Echipa Ca-lep s-a întors!”

Bianca Andreescu acuză o accidentare: „Spatele mă doare al naibii” +„Am privit-o ca pe un model pe Simona” 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.