Liga 1

POLI IAȘI - CFR CLUJ 2-1 // Dan Petrescu dă explicația pentru eșec: „Stăm numai prin avioane, pe drumuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 octombrie 2019

Dan Petrescu a dat vina pe oboseală pentru meciul pierdut cu Poli Iași, scor 1-2, din etapa a 14-a din Liga 1.

„Nu ne așteptam să avem iar o înfrângere, după meciul din Europa. Am început bine, dar Iașiul a revenit în joc. Puteam face 2-0, iar ei au marcat chiar în ultima fază a primei reprize. Moralul nostru era scăzut la pauză. Am încercat să vorbesc cu ei. E de înțeles că nu jucăm bine, pentru că mulți jucători n-au ritm, n-au meciuri în picioare.

În repriza a doua am fost mai buni. Iașiul nu cred că a avut vreo ocazie. La singurul lor șut au dat gol. Am pierdut 3 puncte mari. În primul rând antrenorul e de vină, apoi jucătorii. Sunt supărat pe mine și după aia pe jucători. 

Stăm numai prin avioane, pe drumuri, unii jucători sunt lăsați acasă și nu sunt antrenați de mine, iar asta se vede. Vinicius și Pașcanu s-a văzut că au jucat prima dată împreună. Cred că și puțin ghinion a dus la pierderea meciului”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

CFR Cluj a ajuns la Botoșani pentru meciul cu Iași după deplasarea în Franța, la Rennes, din grupele Europa League, unde s-a impus cu 1-0.

VEZI ȘI:

BOTOȘANI - ASTRA 1-2 // Constantin Budescu, după ce a primit un assist de la Denis Alibec: „S-a întors roata” + „Bogdan Andone a furat ceva de la Marius Șumudică”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.