Liga 1

CRAIOVA // ANALIZĂ GSP » Cel mai slab Victor Pițurcă » N-a pornit niciodată mai prost decât acum!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Liviu Manolache  —  Tuesday, 29 October 2019

În precedentele mandate la Steaua sau Craiova, niciodată Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul care s-a întors în luna septembrie la echipa din Oltenia, n-a pornit mai prost decât acum.

Pițurcă începe să simtă-n ceafă ce înseamnă cu adevărat să fii antrenor la Craiova. Fanii au răbufnit la finalul meciului terminat la egalitate, 0-0 cu Clinceni, i-au fluierat și i-au apostrofat pe jucători la finalul partidei. Aceștia au încercat să-i îmbuneze, s-au dus să-i salute, i-au aplaudat, totul degeaba. 

Oltenii cu Pițurcă pe bancă n-au mai câștigat de o lună de zile, mai exact de pe 30 septembrie, atunci când se impuneau, 3-1, în fața Viitorului, chiar pe „Ion Oblemenco"

Au urmat egalul cu Poli Iași (1-1), înfrângerea din Gruia cu CFR Cluj (0-2), dar și egalul de acum cu Clinceni (0-0). În actualul său mandat, CS Universitatea Craiova are două victorii, două egaluri și două înfrângeri, adică doar 8 puncte în șase etape!

Debutul din acest mandat la Craiova este, de altfel, cel mai slab din istoria de „principal" a lui Piți. Niciodată acesta nu a scos doar 8 puncte în primele 6 etape, așa cum s-a întâmplat acum.

„Sunt puţin îngrijorat, dar sunt trecut prin multe şi accept că se poate întâmpla să avem o perioadă mai slabă. Am identificat anumite slăbiciuni. Știu ce trebuie făcut în continuare, cum trebuie lucrat cu jucătorii. Ne putem bate la titlu în continuare, echipele mari pierd puncte. Ce mă deranjează pe mine în acest moment e că jucătorii mei au ratat prea multe ocazii şi prea clare”
Victor Pițurcă

„Cu Clinceni echipa mea a jucat bine, însă nu a marcat. Lotul are valoare, însă orice echipă, indiferent cât de mare este, trece prin momente dificile. Totuși, eu am fost mulţumit de joc"
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„Trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult şi fiecare dintre noi să dea mult mai mult. Pentru o echipă care vrea să se bată la campionat nu e chiar OK să piardă puncte aşa de uşor, cu echipe mult mai slab cotate"
Mihai Bălașa, fundaș U Craiova

ANALIZĂ » Doar Jerry Gane e mai slab!

De la promovarea din 2014, craiovenii au avut șapte antrenori în Liga 1, dintre care doar Jerry Gane a avut un start mai slab ca Piţurcă în primele 6 runde, cu doar două puncte scoase! Cel mai bun început l-a avut cuplul Săndoi - Cârţu, 14 puncte. Chiar şi secundul lui Piţi, Papură, a bifat 3 victorii şi 3 înfrângeri, cumulând cu un punct peste actualul tehnician.

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Criza oltenilor pleacă de la cap! Riscă să transforme Bănia într-un butoi cu pulbere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.