Liga 1

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică, declarații incendiare: „MM Stoica chiar își dorea să lucreze cu mine” + „FCSB tot Steaua e!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 October 2019

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Mihai Stoica și despre dorința lui MM de a lucra cu el la FCSB.

„M-am împăcat cu MM și vorbim. Cearta a plecat de la rivalitate. Eu îmi doream să iau campionatul, iar el trăgea cu FCSB. Nici nu mai știu cum să-i zic... Tot Steaua e!

Ne-am atacat, am fost și eu obraznic, dar și el. Am făcut un pas în spate. A existat o comunicare și ne-am văzut întâmplător. El e un om de fotbal și-l respect”, a declarat Marius Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

„Își dorea să vin la FCSB”

De asemenea, Șumudică a confirmat declarațiile făcute în ultimul timp de Mihai Stoica, care a afirmat că își dorește să lucreze cu fostul antrenor de la Astra Giurgiu, în ciuda atacurilor dintre ei din trecut: „Chiar își dorea să vin la FCSB! A fost unul dintre cei care și-a dorit foarte mult ca eu să vin să lucrez cu el. Dar n-a existat această șansă”.

„Nu acceptam așa ceva (n.r. ca Gigi Becali să intevină peste deciziile sale). Mi-a intrat bașkanul acum în vestiar după un meci și a spus: «Băi, băieți, Șumudică e antrenorul vostru pentru încă un an. El e șeful. Eu vin să vă anunț bonusurile și să vă aplaud. În rest, el e șeful aici!".
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

2015-2016a fost sezonul în care Marius Șumudică a câștigat titlul în România cu Astra Giurgiu; pe locul 2 a terminat FCSB

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

VEZI ȘI:

FCSB // Basarab Panduru, anunțul momentului despre Florinel Coman: „Sunt echipe care ar da 8 milioane de euro pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.