Tenis

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cosmin Hodor, PR-ul Simonei Halep, postare dură pe Instagram: „Nu vom avea o Românie mai bună dacă românii aleg să lupte sub un alt steag”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 octombrie 2019

Cosmin Hodor, un apropiat al Simonei Halep (28 de ani, 5 WTA), pe care o reprezintă din postura de manager de comunicare, a postat un mesaj de impact pe contul său de Instagram, după meciul câștigat de româncă în fața canadiencei Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-3, în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. 

Hodor a evocat trecutul Biancăi Andreescu, tenismenă care, deși a fost crescută în România, a ales să reprezinte Canada, țară unde s-a stabilit definitiv. 

„Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt. Românii trăiesc cu ideea greșită că rămânând în România nu pot face performanță. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campionii pentru România. 

Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și a jucat pentru un alt steag. Asta este propunerea mea, să spună povestea unei alegeri; alegerea unui român de a face performanță sub steagul României.Dacă românii vor alege să lupte sub un alt steag nu vom avea o Românie mai bună”, a scris Cosmin Hodor pe pagina sa de Instagram. 

Cosmin Hodor a fost mangerul de la Stejarii Country Club, iar în trecut a mai ocupat funcția de director al turneului ATP de la București.

Rezumatul meciului Halep - Andreescu: 

Vezi și: 

Simona Halep, postare amuzantă pe Twitter după primul meci de la revenirea lui Darren Cahill

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.