Media

Realitatea TV se închide! Televiziunea care a transmis sfertul „UEFAntastic” va fi istorie începând de miercuri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 octombrie 2019

Realitatea TV, prima televiziune de știri din România, apărută în 2001, își va înceta emisia începând de miercuri, 30 octombrie. 

Motivul? Realitatea Media se află în insolvență, iar CNA nu a putut prelungi licența de emisie a postului, anunță Pagina de Media. Ultima zi de emisie a postului va fi miercuri, 30 octombrie. 

În ciuda faptului că Realitatea e de 8 ani în insolvență, postul nu a prezentat nici până acum un plan de reorganizare, mai scrie sursa citată. 

Realitatea a transmis sfertul „UEFAntastic” Steaua - Rapid

De-a lungul timpului, postul de știri a cochetat și cu transmisia unor evenimente sportive. Cel mai important a fost, de departe, returul sfertului „UEFAntastic” din 2006 dintre Steaua și Rapid, încheiat 0-0 (1-1 în turul de pe Giulești).  

Realitatea a fost urmărită atunci de nu mai puțin de 4.650.000 de telespectatori, meciul fiind comentat de jurnaliștii Ovidiu Ioanițoaia și Emanuel Terizan.

Totodată, pe Realitatea a putut fi urmărit și turul dintre Steaua și Middlesbrough, câștigat de roș-albaștri cu 1-0 (2-4 în retur).

Vezi și: 

FOTO Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, s-a înscris în PSD! S-a pozat cu primarul Tudorache și cu Paul Stănescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.