Liga 1

VIDEO Negoiță îi trage la răspundere pe suporterii lui Dinamo: „Clubul n-ar mai fi un cal de bătaie dacă ați renunța la două pachete de țigări”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 October 2019

DINAMO // Aflat într-o situație disperată, Ionuț Negoiță încearcă să se agațe de orice oportunitate pentru a ceda acțiunile pe care le deține în prezent la Dinamo. 

După ce a dezvăluit că a negociat în zadar cu investitori de pe tot mapamondul, Negoiță speră ca una dintre grupările socios care gravitează în jurul clubului să facă pasul decisiv spre achiziționarea pachetului de acțiuni (n.a - Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, unde Cornel Dinu ocupă un rol important, și Asociația «DDB» sunt entitățile la care face referire Negoiță).

„Dacă fiecare suporter ar aduce 50 de lei pe lună, sau 20 de lei pe lună, dacă ar renunța la două pachete de țigări, clubul nu ar mai fi un cal de bătaie. 

Poate că suporterul dinamovist ar trebui să facă o platformă, ar trebui să se transforme în socios. Noi suntem în discuții și cu PCH și poate aceste asociații pot colecta online niște bani, se poate aduna o sumă frumoasă. Am fost deschiși cu societățile care încearcă să preia acțiuni.

Poate lucrurile ar putea merge mai departe. Trebuie să aveți voi mereu ceva de zis? «Negoiță a salvat, de ce a salvat, de ce a făcut, dacă a făcut?» Eu nu vreau să mai fac asta, de unde până unde? Este clubul meu sau cum? Nu înțeleg. De unde mentalitatea asta? Fotbalul nu e pentru mine, nu mai vin pe stadion de doi ani, sunt mereu înjurat, fotbalul e pentru cei mulți, pentru suporteri”, a declarat Negoiță, în cadrul conferinței de azi.

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.