Cupa Romaniei

U CLUJ - FCSB // CUPA ROMÂNIEI / FOTO Bailamos, băieți! Fanii lui U au făcut show pe „Cluj Arena”, la câțiva metri de concertul lui Enrique Iglesias

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 29 octombrie 2019

CUPA ROMÂNIEI // U CLUJ - FCSB / Clujenii s-au împărțit între patima pentru U și cea pentru Enrique Iglesias, cele două „branduri” fiind la aceeași oră, în concurs. La meci, au fost aproape de două ori mai mulți.

„Slavă ție, studenție!” e printre puținele lucruri care sună bine și articulat la U Cluj în anul Centenarului clubului, unul de uitat pentru cei care au rămas fideli „șepcilor roșii”! Peste 13.000 de ardeleni, plus câțiva fani dinamoviști, frații celor de la U, și o mână de suporteri ai Peluzei Roș-Albastre au preferat să vină la fotbal. 


Bărbați care au rămas cu băieții ce vin indiferent de vreme și de vremuri pe Cluj Arena sperând într-o reinventare a lui U. Bărbați care au rămas tari pe poziții și n-au fost duși vizavi de stadion, la „Polivalentă”, unde aproximativ de la aceeași oră a concertat Enrique Iglesias în fața a 7.000 de fani.

Microbiștii și câteva reprezentante ale sexului frumos au stat și-au pătimit pentru Florescu cu părul lui lung și pentru „Zeus” Goga, cum îl alintă încă fanii, în detrimentul acordurilor pop-latino și ale melodiilor dulci ale celebrului spaniol. Oricum, vizavi au fost cam tot atâția suporteri ai muzicii. 

Torțe ca de Centenar, să vadă rivalii  

„Șepcile roșii” și-au adus și arsenalul pirotehnic, pe lângă cântecele tradiționale, unele frumoase ale clubului, altele de înjurături pentru rivalii de la FCSB, denumiți în continuare „Steaua” ca-n perioada cealaltă. Pe scena lor, n-au avut rival, au cântat cu patimă, iar de supărare au aprins torțe care au colorat partida, una de sărbătoare pentru ei. Au savurat voleul lui Geo Flores, au sperat într-o victorie cu care să se laude de Centenar.  
 

Meciul dintre U Cluj și FCSB poate fi urmărit AICI!

Vezi și:

CUPA ROMÂNIEI // Programul optimilor de finală » Azi se joacă „U” Cluj - FCSB și Mioveni – Hermannstadt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.