Liga 1

Ziariștii spanioli cred că Hagi ar putea da lovitura cu Rivaldinho: „E noua vedetă a fotbalului din România”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 octombrie 2019

Jurnaliștii spanioli de la cotidianul AS l-au remarcat pe Rivaldinho (24 de ani), fiul lui Rivaldo, atacantul Viitorului. 

Ibericii scriu că atacantul brazilian ar putea face pasul în fotbalul italian în următoarea perioadă, dacă va continua prestațiile foarte bune din ultima perioadă. 

„Fiul lui Rivaldo se transformă în următoarea stea a fotbalului românesc. Noua vedetă a fotbalului din România este un brazilian și are un nume distins: Rivaldinho. Fiul fostului fotbalist al lui Deportivo la Coruna și al Barcelonei triumfă în al doilea sezon la Viitorul, clubul deținut de Gică Hagi și unde Gică Popescu este președinte.  

Conexiunea între cei doi foști jucători ai Barcelonei și Rivaldo a permis ca fotbalistul să ajungă în România în sezonul trecut. La 24 de ani, cu șase meciuri în prima ligă în actualul sezon, Rivaldinho a marcat patru goluri și a oferit patru pase decisive. Bunele prestații ale lui Rivaldinho nu au trecut neobservate de câteva cluburi din Italia”, au scris jurnaliștii de la AS. 

Spaniolii susțin că fotbalistul ar putea pleca oricând în Italia: „Fotbalul din România are relații bune cu Serie A și nu ar mira pe nimeni dacă va fi ofertat de acolo, mai ales dacă va continua să joace la fel de bine. Și în Spania sunt mulți care și-ar dori să-l vadă la lucru pe fiul lui Rivaldo”.

4 goluri și 4 pase decisiveîn 6 meciuri a reușit Rivaldinho pentru Viitorul în acest sezon

Vezi și:

FCSB // Bogdan Vintilă, făcut „praf” de către Valeriu Răchită: „Tu crezi că are personalitatea necesară să se impună la FCSB?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.