Cupa Romaniei

CUPA ROMÂNIEI, U CLUJ - FCSB 0-1 // Narcis Răducan îi ia tare pe jucătorii lui Vintilă: „Meciul de azi trebuie să fie o lecție”

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 29 October 2019

FCSB e în sferturile Cupei Românei, după o victorie obținută cu greu pe „Cluj Arena”, 1-0 cu U Cluj. După meci, directorul sportiv Narcis Răducan a taxat lipsa de concentare pe care a văzut-o la jucătorii lui Bogdan Vintilă în unele momente.  

„E o calificare importantă. Era un prag psihologic pentru clubul nostru. În ultimii ani am avut probleme în această competiție. E un pas important. A fost un meci mai greu decât ne așteptam. „Studenții” clujeni s-au autodepășit. Au făcut o partidă foarte bună. 

Cred că principalul adversar a fost lupta cu relaxarea și concentarea, care au intervenit după victoria clară din Liga 1. Iată că și victoriile sunt greu de gestionat. Trebuie să fie o lecție meciul din această seară.  

Te gândești că joci cu o echipă din Liga 2 și nu mai ești la fel de motivat, chiar dacă antrenorii au lucrat mult și au încercat să-i facă pe jucători să înțeleagă că partida nu e atât de simplă. Nu au reușit în totalitate, dar important e că am câștigat.  

Meciul nu a fost simplu. S-a alergat foarte mult, chiar dacă a fost și lipsă de concentrare. Important e că în runda următoare merge FCSB”, a declarat Narcis Răducan. 

„Ne-am organizat mai bine din interior și am reușit să scoatem în evidență calitatea jucătorilor și măiestria antrenorului. Staff-ul se dovedește din ce în ce mai bun” 
Narcis Răducan 

Citește și:  

Bogdan Vintilă, după calificarea chinuită: „Încercăm să creăm un stil” » Pus de arbitru să se schimbe

Andrei Vlad, omul meciului: „Puteți să dați în mine, nu e nicio problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.