Liga 1

VIDEO Reacție șocantă a lui Mihai Dina în timpul conferinței lui Ionuț Negoiță: „Fiecare jucător are familie, are rate, dobitocule”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 octombrie 2019

Mihai Dina (34 de ani), fostul jucător al Universității Craiova, în prezent la Atletic Bradu în Liga 3, a avut o reacție șocantă în timpul conferinței de presă de la Dinamo, susținută ieri de Ionuț Negoiță. 

Atacantul a urmărit conferința lui Negoiță în direct pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Dina l-a contrat serios pe Negoiță prin două comentarii.

„Fiecare jucător are familie, are rate, probleme, dobitocule”, a scris Mihai Dina.  

Fotbalistul a intrat apoi într-o discuție cu o altă persoană și a mai scris un comentariu: „Omul crede că băncile și restul cheltuielilor așteaptă luni de zile să plătească el. Asta e România din păcate, e «normal» să ai restanțe câteva luni. Cred că normal e să ai un buget pentru un an într-un cont doar pentru salarii. Dar așa nu mai pot fura. Ăsta e adevărul din fotbal”.

Mihai Dina a jucat de-a lungul carierei pentru Extensiv Craiova, FC Caracal, Universitatea Craiova, Mioveni, Petrolul Ploiești, Gyor, Poli Timișoara, Aris Limassol, Concordia Chiajna, Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Othellos Athienou, FC U Craiova și Atletic Bradu.

VIDEO // Întreaga conferință de presă a lui Ionuț Negoiță

Vezi și:

DINAMO // VIDEO Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.