Tenis

TURNEUL CAMPIOANELOR // Karolina Pliskova o „înțeapă” pe Bianca Andreescu: „Mă așteptam să cheme fizioterapeutul, a făcut asta în fiecare meci”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 octombrie 2019

Bianca Andreescu (4 WTA, 19 ani) a abandonat după ce a pierdut primul set al confruntării cu Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani), scor 3-6, din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor. După partidă, jucătoarea din Cehia a ținut s-o atace pe Bianca.

Mă așteptam să cheme fizioterapeutul, deoarece cred că a facut asta în fiecare meci. Nu a fost deloc o surpriză pentru mine. Nu știam că este chiar atât de rău. Evident, îmi pare rău pentru ea”, a afirmat Pliskova.

„MI S-A ÎNTORS GENUNCHIUL ȘI AM AUZIT CĂ A TROSNIT CEVA”

După accidentarea din startul meciului, Bianca a acuzat mari probleme la genunchi, iar într-o discuție cu antrenorul Sylvian Bruneau i-a explicat acestuia situația.

„Mi s-a întors genunchiul și am auzit că a trosnit ceva. Doctorul mi-a zis că e vorba de menisc. Nu pot îndoi genunchiul. Trosnește ceva de fiecare dată când merg și mă doare ca naiba”, a declarat Bianca Andreescu, în lacrimi, la scorul de 3-3.

Ulterior, la finalul setului câștigat de Pliskova cu 6-3, Andreescu a abandonat și a fost eliminată matematic de la WTA Finals. (Detalii AICI

CLASAMENT GRUPA MOV

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina24-02
2. Karolina Pliskova22-21
3. Simona Halep22-31
4. Bianca Andreescu21-40

VEZI ȘI:

Halep, meci de totul sau nimic cu Pliskova! Calculele actualizate pentru semifinale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.