Cupa Romaniei

Dusan Uhrin după 4-0 cu Foresta: „Pentru genul ăsta de meciuri ne apucăm de fotbal!” » Ce spune despre problemele financiare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 octombrie 2019

Dinamo a învins Foresta Suceava cu 4-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) afirmă că problemele financiare de la echipă încă nu afectează prestația jucătorilor. 

  • Până în acest moment, în sferturile de finală ale Cupei României s-au calificat Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul și Dinamo. Mâine se mai joacă Metalul Buzău - Poli Iași, Sepsi - Astra și Voluntari - Craiova. 

„Nu a fost o victorie foarte ușoară. Putea să fie și 7-3. Una peste alta sunt mulțumit. Pentru genul acesta de partide ne apucăm de fotbal, să fie stadionul  plin, atmosfera bună, terenul bun. 

Nu a fost greu, noi ne concentrăm doar pe fotbal, nu ne interesează problemele financiare. Asta este viața. Ei au vrut să joace fotbal și asta se vede în rezultate. Nu am avut niciun fel de problemă cu conferința respectivă. Nu sunt om de afaceri, nu vreau să fiu asta. Nu pot comenta dacă Dinamo valorează doar un leu. Problema e ce trebuie să dai după, să asiguri bugetul echipei. Nu mă pricep la asta”, a declarat Dusan Uhrin la Telekom Sport. 

„Eu nu promit niciodată nimic. Sunt convins că vom face tot ce depinde de noi să realizăm un meci bun la Craiova” - Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Conferința lui Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

Foresta n-a mai reușit minunea » Dinamo, calificare en fanfare în sferturile Cupei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.