Cupa Romaniei

FORESTA - DINAMO 0-4 // NOTE GSP » Moldoveanu, Popa, Grigore și Perovic, cele mai mari note și patru suceveni „repetenți”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 octombrie 2019

Dinamo s-a impus în optimile de finală ale Cupei României, scor 4-0 în fața celor de la Foresta Suceava (Liga 3), iar marcatorii au obținut cele mai mari note din partea Gazetei Sporturilor.  

Robert Moldoveanu (20 de ani) a marcat un gol și a oferit două pase de gol. Slavko Perovic (30 de ani) a reușit „dubla”, iar Ricardo Grigore (20 de ani) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu o superreușită. Cei patru jucători de la Dinamo au obținut nota 8, cea mai mare din cadrul acestei întâlniri.  

La polul opus s-a aflat Daniel Popa (24 de ani), care a primit nota 5.

De cealaltă parte, Foresta Suceava a avut patru „repetenți”. Celeadnic, Mateciuc, Drugă și Sumănariu au primit nota 4. Cea mai mare notă din tabăra lui Petre Grigoraș a fost 6, primită de către cinci jucători: Rigoni, Stănescu, Cerlincă, Martin și Marin. 

VIDEO // DECLARAȚIILE LUI ROBERT MOLDOVEANU DUPĂ MECI

VEZI ȘI:

Dusan Uhrin după 4-0 cu Foresta: „Pentru genul ăsta de meciuri ne apucăm de fotbal!” » Ce spune despre problemele financiare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.