Stranieri

JUVENTUS - GENOA 2-1 // VIDEO Ionuț Radu, o singură pată într-o evoluţie super: „Părea că joacă pentru Inter, de unde e împrumutat”

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 31 octombrie 2019

Genoa a pierdut în fața lui Juventus, scor 1-2, în etapa a zecea din Serie A, dar Ionuţ Radu (22 de ani) s-a opus formidabil asediului campioanei.  

Ce meci a avut Ionuţ Radu pe terenul campioanei! Obligată să joace aproape o repriză întreagă cu un om în minus, de o decizie severă a arbitrului Giua, Genoa a apărat eroic remiza (1-1) până în minutul 90+6, când goalkeeperul român a fost învins de execuţia perfectă de la 11 metri a lui Ronaldo, care şi scosese penaltyul contestat de oaspeţi.  

Radu are marele merit de a fi chinuit liderul din Serie A, disperându-l cu reflexele sale! O singură eroare a comis, dar s-a şi văzut pe tabelă. A ieşit rău la o centrare din corner şi Bonucci l-a taxat. 

„Bombardat de 11 ori” 

„Juventus l-a bombardat de 11 ori, iar el l-a omagiat pe Bonucci la primul gol. Apoi a scos tot, de la şuturile lui Ronaldo şi Dybala până la ocazia lui Rabiot. S-a predat abia în prelungiri”, a scris Gazzetta dello Sport, care i-a acordat 6,5, aceeaşi cea mai mare notă fiind primită de patru colegi şi antrenorul Thiago Motta.  

„De două ori a avut intervenţii super la Dybala, apoi la Bernardeschi. Părea că joacă pentru Inter, de unde a fost împrumutat. Foarte prost a ieşit însă la Bonucci, care l-a străpuns”, a completat Corriere dello Sport. Nota 6. 

CR7, gol anulat cu VAR 

Trupa lui Sarri, care a avut şi ea un eliminat pe final (Rabiot l-a urmat la vestiare pe Cassata), a fost salvată de Cristiano, care a încercat să-i dea replica lui Messi, după recitalul cu Valladolid.  

„Mi-aş dori să joc doar în meciurile importante”, declara portughezul pentru France Football. I s-a anulat un gol cu VAR (corect) pentru ofsaid şi a lovit decisiv, ajungând la 29 de goluri în 2019. Încă unu şi atinge 13 ani la rând cu minimum 30!  

9 paradea reuşit Ionuţ Radu în meciul cu Juventus, a prins 9 mingi înalte, dar a ratat una la golul primit, şi a avut două degajări reuşite

„Am avut puţină teamă, pentru că am fi rămas pe locul secund cu egalul. Dar eram forţaţi să atacăm, ne-am creat multe ocazii, am luptat ca nişte lei şi meritam să învingem” - Cristiano Ronaldo, atacant Juventus 

VIDEO // REZUMATUL MECIULUI JUVENTUS - GENOA

VEZI ȘI:

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.