Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Cum și-a pedepsit Dan Petrescu jucătorii după o noapte de beție: „Nu doresc nimănui așa ceva” + De ce nu poate antrena „Bursucul” în străinătate

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 octombrie 2019

Stelian Stancu (38 de ani), fost fundaș dreapta la Sportul Studențesc, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre fostul său antrenor, Dan Petrescu, acum la CFR Cluj.  

Acesta povestit cum și-a pedepsit Petrescu jucătorii după o escapadă în cantonamentul de iarnă.   

„Eram în cantonament cu Sportul Studențesc și era ziua unui coleg. Ne-am dus mai mulți să mai bem 2-3 sticle de vin, în hotel de altfel. A trecut domnul Dan Petrescu pe lângă noi și ne-a văzut «Ce faceți?», «Ce să facem, îi sărbătorim și noi pe băieți». A plecat și a doua zi dimineață... antrenament fizic cum am făcut atunci nu doresc nimănui. A fost dureros”, a povestit Stelian Stancu, la GSP LIVE.  

De ce nu poate antrena Dan Petrescu în străinătate 

Stelian Stancu este de părere că atitudinea vulcanică a lui Dan Petrescu și modul agresiv prin care se adresează jucătorilor l-ar împiedica să antreneze în străinătate.  

„E foarte greu să faci aceleași lucruri în străinătate. Înjurăturile fac parte din presiune, dar e foarte greu să lucrezi cu cei de afară pe același sistem. Sunt jucători care nu acceptă lucrurile astea”, a spus Stelian Stancu.  

VEZI ȘI:

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.