Liga 1

DINAMO // Florin Prunea, detalii de la întâlnirea decisivă pentru vânzarea clubului: „Nu poate să intre Dinamo în faliment”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 octombrie 2019

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a vorbit despre Viorel Cataramă, omul care ar fi interesat să preia clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Nu poate sa intre Dinamo în faliment. Față de alte echipe, suntem departe de faliment. Sunt cluburi care au datorii de milioane de euro, noi avem restante doar câteva salarii.

Nu știu nimic legat de întâlnirea dintre domnul Negoiță și domnul Cataramă. Dar ar fi ceva pozitiv, domnul Cataramă știe ce înseamnă sportul, a fost acționar la un club”, a declarat Prunea, potrivit Pro X.

Astăzi va avea loc o întâlnire între Ionuț Negoiță și Viorel Cataramă. Cei doi vor discuta despre vânzarea pachetului majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Viorel Cataramă

Ce a declarat Cataramă

„Am pregătit 500.000 de euro pentru garantarea tranzacției. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui și am făcut oferta prin intermediul Facebook. Eu de mic copil am fost dinamovist.

Planul este pe termen imediat, mediu şi lung pentru ca acest club de mare tradiţie să lupte pentru titlu şi campionat şi să se califice în cupele europene. Îl iau în calcul şi pe Mircea Lucescu, dacă vrea să se implice. Ar fi un sprijin extraordinar, cu experienţa pe care o are.  
Viorel Cataramă, pentru Prosport

Averea lui Cataramă 

Conform Agerpres, omul de afaceri și ultimul admis la alegerile prezidențiale are 20 de terenuri, două case de locuit, două apartamente, un spațiu comercial și un cavou. Mai deține o barcă cu motor, dar și bijuterii în valoare de peste 3 milioane de euro. 

Cataramă mai are 7 conturi și fonduri de investiții de 253.725 de lei, 20.800 dolari, 15.000 euro și 115.027 CHF, scrie sursa citată.

Negoiță: „Vând pachetul majoritar cu un leu”

VEZI ȘI:

GSP LIVE // VIDEO Dinamoviștii să se teamă de Dusan Uhrin! Ce îi așteaptă în această iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.