Campionate

Genk - Antwerp 2-2 // Echipa lui Ladislau Boloni, egalată din nou de la 2-0 + Ianis Hagi n-a jucat niciun minut!

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 31 octombrie 2019

Ladislau Bölöni (66 de ani), antrenorul lui Antwerp, a ratat victoria cu Genk, deși a condus cu scorul de 2-0, la fel ca şi cu Standard, echipa sa primind gol în minutul 90+7. Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) a fost rezervă nefolosită, după cele doar 13 minute jucate în ultimele două meciuri la Genk!

După două eşecuri severe (0-4) şi un nul la Genk, Antwerp a trecut la mustaţă pe lângă o victorie miercuri, pe terenul campioanei Belgiei (2-2). Din nou, la fel ca şi cu Standard, Bölöni a rămas cu regretul, echipa sa primind gol în minutul 90+7, după cel mai bun joc al sezonului.

Este frustrant şi nimic mai mult. Am văzut într-adevăr multă calitate, organizarea noastră a fost corectă, am avut un nivel fizic bun şi am pus destule probleme în ofensivă. Ne-a lipsit însă precizia de a închide conturile pe contraatac, însă oricum noi am făcut diferenţa. Deşi am rămas cu un gust amar la final, privesc situaţia numai pozitiv, suntem pe drumul cel bun", a declarat Boloni.

„Mă simt puţin vinovat" 

Şi cotidianul Gazet von Antwerpen a remarcat faptul că „antrenorul român a repus lucrurile în ordine. Chiar dacă, destul de frecvent, a avut alegeri inexplicabile în privinţa unui titular, după Coopman acum l-a trimis pe teren pe Benson, surpriza sa cu Ivo Rodrigues s-a dovedit o soluţie inspirată".

Portughezul a dublat avansul oaspeţilor, după ce Lamkel Zé deschisese scorul, din păcate tot el a încasat al doilea avertisment în minutul 82 şi de-aici s-a răsturnat meciul: „Mă simt puţin vinovat, dar abia dacă mi-am atins adversarul şi faultul s-a petrecut în afara terenului. A fost complicat pentru colegii mei să reziste în inferioritate", explică Rodrigues. 

Rezervă după 2 luni! 

Îngrijorător pentru naţională este că Ianis Hagi n-a intrat niciun minut. Pentru prima oară de la 1 septembrie, a rămas rezervă la Genk! 

Antrenorul Felice Mazzù l-a folosit tot mai puţin pe mijlocaşul nostru după ce s-a lovit la cap în meciul cu Mouscron: o oră cu Standard, trei minute cu Liverpool şi zece cu Cercle Bruges.

535 de minutea jucat Ianis Hagi în acest sezon la Genk. A fost de patru ori rezervă neutilizată, trei meciuri în campionat şi unu în Cupa Belgiei. Are 3 goluri şi 2 assisturi

1 punctle separă în clasament pe Antwerp şi Genk, ambele au 12 meciuri jucate. Echipa lui Bölöni este pe locul 5 cu 21, iar a lui Ianis pe 7

VEZI ȘI:

LAZIO - TORINO 4-0 // VIDEO Ștefan Radu, lăudat de presa italiană după ultima evoluție: „Mereu în control, nu s-a trecut deloc de el"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.