Cupa Romaniei

CUPA ROMÂNIEI, SEPSI - ASTRA 4-2 // Bogdan Andone acuză dur arbitrajul după eliminarea din Cupă: „Viciere de rezultat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 October 2019

Sepsi a trecut de Astra, scor 4-2, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Bogdan Andone, antrenorul oaspeților, a criticat arbitrajul brigăzii conduse de Radu Petrescu. 

  • Primele șapte echipe calificate în sferturile Cupei sunt Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, Petrolul, Dinamo, Poli Iași și Sepsi. 
  • Pentru ultimul loc se înfruntă FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„A fost un meci foarte prost din partea echipei mele. Au fost greșeli mari de arbitraj împotriva noastră. Golul doi a fost marcat din ofsaid! La 3-1, am avut penalty clar! Jucătorul lui Sepsi a împins mingea cu mâna în corner. Dacă erau corect arbitrate acele momente, altul era rezultatul. Nu știu dacă ne calificam, dar sunt două faze clare.  

Am vrut să dau șansa mai multor jucători, în partea a doua i-am introdus pe Alibec, Budescu și Begue, iar diferența s-a văzut. Am riscat puțin dând minute unor jucători fără ritm de joc. Voi face o analiză după meci, unii au jucat bine, alții mai puțin bine. Sepsi a fost mult mai agresivă, atitudinea a făcut diferența”, a declarat Bogdan Andone la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

CUPA ROMÂNIEI, „optimi” // VIDEO Sepsi o învinge pe Astra, 4-2, și e în „sferturile” Cupei » Toate echipele calificate

FOTO Gazdele au marcat după o poziție clară de ofsaid!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.