Cupa Romaniei

CUPA ROMÂNIEI, VOLUNTARI - CRAIOVA 1-4 // VIDEO Cristiano Bergodi explică momentul decisiv din meci: „Acolo s-a rupt totul!”

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 31 octombrie 2019

 FC Voluntari a fost eliminată din „optimile” Cupei României de CS Universitatea Craiova, scor 1-4. (Detalii AICI)

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al celor de la FC Voluntari, a comentat evoluția echipei sale și a spus că este dezamăgit de cum a funcționat faza defensivă. 

„Am început un pic greu meciul. Am luat repede două goluri. În a doua parte din prima repriză ne-am revenit. Am jucat bine în ultimele 20 de minute. Am ratat ocazii mari, am dat și un gol. Am arătat bine.  

În repriza a doua a venit acel penalty și acolo s-a rupt jocul. Era greu să mai revenim de la 1-3. Nu ne-a fost ușor. Craiova e o echipă cu jucători tehnici și plimbă ușor mingea. În plus, noi am greșit mult pe faza defensivă. Nu doar fundașii, ci toată echipa. Am greșit mult. 
 

Ăsta a fost rezultatul. Nu ne era ușor. Craiova pleca cu prima șansă. E o echipă puternică, care se luptă pentru campionat. Noi am încercat să facem o figură frumoasă. Acum ne rămâne campionatul, unde încercăm să urcăm câteva locuri”, a declarat Cristiano Bergodi la TV Telekom Sport. 

Citește și: 

Victor Pițurcă, mâhnit din două părți după calificarea în Cupă: „Chiar suntem îngrijorați”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.