Tenis

Azi în Gazetă // SACRIFICIUL » Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu, și-a vândut casa și trăiește în rulotă pentru a-și ține copiii la tenis: „Din 10 meciuri cu Halep, Bianca ar câștiga 7!”

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 01 noiembrie 2019

Reporterii GSP au mers lângă Pitești, acasă la Gabriel Hristache, primul antrenor al Biancăi Andreescu. Argeșeanul de 46 de ani pariază că-n maximum doi ani canadianca cu origini române va ajunge numărul 1 mondial. 

„Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep și Andreescu, punându-l și pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, și-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calități la mental, la psihic, Bianca e peste! 

Simona a avut șansa de a da peste Darren Cahill în viață. Uitați-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-și permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relație cu team-ul ei”, spune Hristache în interviu. 

Antrenorul povestește că face eforturi financiare incredibile pentru a-și ține cei doi copii la tenis. 

Gabriel Hristache și-a vândut casa, trăiește într-o rulotă și spune că fără 300.000 de euro nu poți duce un sportiv la marea performanță. 

„O rulotă, ceva ca-n filmele americane din anii '80-'90, din aceea în care poți locui, adică are pat, bucătărie, toaletă, undeva la 7-8 metri pătrați” e descrierea pe care reporterul GSP Eduard Apostol o face în specialul ce poate fi citit integral din zori la chioșcuri și pe platforma Gazeta Digitală - AICI, după ora 6:30

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.