Tenis

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA 0-6, 6-2, 4-6 // Cristian Tudor Popescu preconizează un an 2020 fantastic pentru Halep: „Am mare încredere în ea și Cahill!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 noiembrie 2019

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost învinsă de Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani), scor 0-6, 6-2, 4-6, și s-a oprit în faza grupelor la Turneul Campioanelor.

  • Semifinalele de la Shenzhen sunt Elina Svitolina (8 WTA) - Belinda Bencic (7 WTA) și Ashleigh Barty (1 WTA) - Karolina Pliskova (2 WTA). 

Cristian Tudor Popescu a remarcat modul în care sfaturile oferite de Darren Cahill au fost puse în practică de Simona Halep în această săptămână și prevede un an 2020 de excepție. 

„Se vede că Simona nu este la nivelul ei maxim. Cu toții am vrut victoria, performanța, dar uităm că vine după o pauză lungă, după problemele avute la spate. 

Eu nu sunt supărat. Mie mi-a plăcut cum a jucat Simona la acest turneu. Va fi cu totul altceva anul viitor. Eu am mare încredere în ea și în pregătirea pe care o va face alături de Darren Cahill. La începutul anului viitor vom vedea o Simona ca acum doi ani, când a jucat finala la Australian Open și a câștigat Roland Garros”, a declarat Cristian Tudor Popescu la TV Digi Sport.  

Rezumatul meciului dintre Halep și Pliskova 

VEZI ȘI:

Simona Halep - Karolina Pliskova, WTA FINALS SHENZEN // VIDEO+FOTO Românca a pierdut meciul decisiv cu jucătoarea din Cehia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.