Tenis

Simona Halep - Karolina Pliskova 0-6, 6-2, 4-6 // Darren Cahill, discurs dur la on-court coaching: „Ai fost făcută de rușine!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 November 2019

Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani) a învins-o pe Simona Halep (5 WTA, 28 de ani), scor 6-0, 2-6, 6-4, în ultimul meci din Grupa Mov de la Turneul Campioanelor, și s-a calificat în semifinalele de la Shenzhen. 

În setul decisiv, Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a avut un discurs dur la on-court-coaching.

„Simona, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Nu poţi să câştigi acest meci dacă joci cum ai făcut-o în ultimele trei game-uri!

Trebuie să intri în meci. Concentrează-te pe teren. Nu ai avut niciun motiv să pierzi cum ai făcut-o aici. Pierzi energie, pierzi adâncime în lovituri. Ai vreo şansă să te regăseşti în acest set? Uită de scor! Cum o să închei acest meci? Poţi să-l termini cu energie şi concentrare sau poţi să continui aşa cum ai făcut-o în ultimele game-uri şi nu ai nicio şansă”, i-a transmis Cahill Simonei.

Din nefericire, mesajul lui Darren nu a dat roade, iar Simona a pierdut meciul cu Pliskova și a fost eliminată de la Turneul Campioanelor.

A 4-a eliminareconsecutivă pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor, după anii 2015, 2016 și 2017. În 2018 s-a calificat, dar n-a participat din cauza unei accidentări

VEZI ȘI:

Simona Halep - Karolina Pliskova, WTA FINALS SHENZEN // VIDEO+FOTO Românca a pierdut meciul decisiv cu jucătoarea din Cehia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.