Liga 1

CRAIOVA // Emoții pentru Elvir Koljic: „Sperăm să fie doar o contuzie”

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 01 noiembrie 2019

Accidentat cu Voluntari, Elvir Koljic (24 de ani, atacant), fotbalistul Craiovei, rămâne incert pentru derby-ul cu Dinamo. Medicul Stamatescu e rezervat și așteaptă rezultatele tuturor investigațiilor.

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Joacă Koljic, luni, cu Dinamo? Bănia stă cu sufletul la gură în așteptarea verdictului medicilor. Atacantul bosniac s-a accidentat la spate în meciul de Cupă de la Voluntari (4-1), încercând o execuție pretențioasă, din foarfecă, și în ciuda îngrijirilor primite n-a mai putut continua. 

Antrenorul Victor Pițurcă era abătut la conferința de presă: „Îl doare foarte tare spatele și sunt îngrijorat, ar putea fi ceva la nervul sciatic". 

Iar doctorul Claudiu Stamatescu, contactat azi, a fost destul de rezervat: „Încă are dureri, dar sperăm să fie doar o contuzie. Un diagnostic final vom avea însă abia după ce termină de făcut toate investigațiile, la Craiova". 

Oltenii s-au pregătit azi, în prima parte a zilei, la București. Titularii au rămas la „refacere", în timp ce restul lotului a efectuat un antrenament normal, înaintea întoarcerii acasă, cu autocarul.   

3 aparițiia bifat Koljici în acest sezon la CS Universitatea: una în Cupă și două în Liga 1, unde a înscris un gol. Bosniacul vine după o accidentare care l-a ținut 7 luni pe tușă

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.