Stranieri

13 zile până la România - Suedia // Ciprian Tătărușanu - Lyon a devenit un mariaj imposibil: „Găsește-mi urgent echipă!”

Articol de Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2019

Portarul ”tricolorilor”, Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, l-a însărcinat pe agentul său, Pietro Chiodi, să vină cu propuneri de transfer definitiv în mercato de iarnă.

Situația lui Tătărușanu la Lyon a intrat pe o pistă ireconciliabilă. Despărțirea portarului român de clubul francez e o chestiune de săptămâni, iar agentul jucătorului, Pietro Chiodi, lucrează deja pentru a-i găsi o altă destinație fostului stelist.

Surse GSP indică faptul că Tătărușanu i-ar fi cerut impresarului său să găsească urgent o soluție de plecare în următorul mercato, fiindcă nu dorește să riște să mai stea pe bancă încă jumătate de an la Lyon. Asta i-ar scădea cota și i-ar periclita inclusiv postul la echipa națională, unde Ionuț Radu, titular incontestabil la Genoa, stă la pândă pentru a prinde momentul favorabil să intre între buturile "tricolorilor" mari. Ciprian i-a mai dat o linie lui Chiodi: nu acceptă împrumut în altă parte, ci vânzare definitivă.

Concesie de la Contra: rămâne titular și cu Suedia

În momentul de față, pentru Tătărușanu ar exista deja discuții în Franța și Italia, goalkeeperul preferând o revenire în Serie A, unde s-a simțit bine la Fiorentina. "Contacte au existat în primul rând cu Sampdoria, dar, după schimbarea lui Di Francesco cu Ranieri, la mijlocul lui octombrie, discuțiile s-au împotmolit, fiindcă planul fusese făcut cu fostul antrenor", explică surse GSP.

Deocamdată, pentru meciul cu Suedia, Tătărușanu rămâne prima opțiune a lui Contra, cu toate că va continua să nu bifeze niciun meci pentru Lyon, căci Rudi Garcia, proaspătul tehnician al lui OL, preferă să meargă tot pe opțiunea Lopes

14meciuri a avut Tătărușanu ca rezervă în acest sezon la Lyon, pentru care nu a intrat niciun minut pe teren

65de selecții în tricoul României a adunat până acum Tătărușanu, care se află pe locul 4 în top prezențe all-time al portarilor, după Stelea (91), Lobonț (86) și Lung (76)

vezi și:

JUVENTUS - GENOA 2-1 // VIDEO Ionuț Radu, o singură pată într-o evoluţie super: „Părea că joacă pentru Inter, de unde e împrumutat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.