Liga 1

CFR - CLINCENI // Dan Petrescu, declarații incredibile: „Mi-e frică mai mult de Clinceni decât de Rennes” + „Calificarea în play-off nu este asigurată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 November 2019

Dan Petrescu (51 de ani) a surprins la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni, din etapa #15 a Ligii 1. 

  • CFR Cluj - Academica Clinceni se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

„Cei de la Clinceni stau foarte bine, chiar dacă au început acest sezon cu patru înfrângeri. Impactul cu Liga 1 nu le-a priit prea mult, dar jucătorii străini au început să îi ajute.

În ultimele 12 meciuri oficiale au patru victorii şi cinci egaluri. În ultimele trei partide nu au primit gol şi au jucat cu echipe foarte bune, care se luptă la play-off. Nu au nimic de pierdut. Ce are Clinceniul de pierdut? Îmi este teamă de meciul acesta mai mult decât de meciul cu Rennes”, a afirmat Petrescu.

„CALIFICAREA ÎN PLAY-OFF NU ESTE ASIGURATĂ”

„Nici calificarea în play-off nu este asigurată, dacă vom începe să pierdem meciurile. Este un campionat foarte strâns. Nu ştiu dacă a mai fost aşa de strâns cum este în acest an. Dacă am fost campioni în ultimii doi ani nu înseamnă că trebuie să fim neapărat în play-off! Trebuie să arătăm pe teren şi să merităm"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.