Liga 2

OFICIAL Clasamentul din Liga 2 dat peste cap » Daco-Getica s-a retras din campionat!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2019

Daco-Getica București și-a anunțat în urmă cu câteva zile retragerea din campionatul Ligii 2, iar Federația Română de Fotbal a aprobat retragerea clubului în urma ședinței Comisiei de Disciplină și Etică.  

Daco-Getica s-a retras înainte de startul etapei a 14-a, înainte de startul turului, astfel că rezultatele înregistrate până acum au fost anulate, iar clasamentul a fost modificat. 

Rapid și Farul au profitat și au urcat două poziții în ierarhia Ligii 2., profitând de punctele pierdute de Metaloglobus și Viitorul Tg. Jiu. Cea mai dezavantajată a fost Dunărea Călărași, care a căzut de pe 15 pe 17, loc retrogradabil.

„Admite sesizarea Departamentului de Competiţii. 

În baza art. 79/8 din RD comisia a constatat retragerea echipei de seniori ASC Daco-Getica București din din Competiţia Liga a II-a ediția 2019–2020. 

În baza art. 79/14/1 din RD echipa ASC Daco-Getica București se sancţionează cu Retrogradarea în ultima categorie competiţională organizată de Asociaţia de Fotbal pe teritoriul căreia îşi are sediul clubul în cauză”, este decizia Comisiei de Disciplină și Etică.

CLASAMENTUL ACTUALIZAT

VEZI:

LIGA 2, etapa #15 // liveSCORE de la ora 11:00 » FC Argeș vine la București, Petrolul întâlnește ASU Poli! Turris Turnu Măgurele, a doua înfrângere consecutivă în campionat! Programul complet al rundei + clasamentul live

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.