Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO // VIDEO Diego Fabbrini și Mattia Montini au revenit la antrenamente, dar au șanse mici să joace în derby-ul de la Severin

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 02 noiembrie 2019

CS Universitatea Craiova și Dinamo se înfruntă luni, de la 20:30, în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Dusan Uhrin se confruntă în continuare cu probleme importante de lot. 

  • Craiova - Dinamo se joacă luni, 4 noiembrie, de la ora 20:30, la Severin și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.  

Italianul Diego Fabbrini (29 de ani) a revenit la antrenamentele „cânilor” după problemele avute la glezna stângă, dar nu va putea evolua în partida de la Severin. Uhrin e sceptic și în privința șanselor ca Mattia Montini să intre din primul minut. 

„Atmosfera este ok la echipa. Dacă ar fi relaxați, atunci nu ar fi bine deloc. Fabbrini a făcut antrenamentul normal, iar de meciul următor va fi pregătit 100%” - Dusan Uhrin Jr., antrenor Dinamo

Fabbrini și Montini, înapoi la antrenamente

Vezi și: 

VIDEO Alex Mitriță s-a antrenat cu oltenii, dar altul este „talismanul” lui Victor Pițurcă: „Cu siguranță va fi în tribună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.